Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Raptorképző: Monster of the fridge

Az előző ötlet folytatásaként készítettem most a kettévágott raptor felsőtestéből egy hűtőmágnest. (így ez sem vész kárba, és ráadásul milyen menő már, hogy a hűtő ajtajából kitör egy RAPTOR!)

Hozzávalók

  • dino felsőtest
  • arany festék (én körtömlakkot használtam)
  • ragasztópisztoly+ragasztórúd
  • sniccer
  • kevéske filc anyag kitömni a dinot

Először kerestem egy mágnest (ami igazából nem volt otthon, így a kínai üzletben találtam csak rá :D), arról leszedtem a műanyag figurát.  Az előző videóból tanulva, most nem csak ragasztópisztollyal próbáltam "kitömni" a dínót, hanem egy kb 2cm széles csíkot vágtam egy filclapból, azt tekercseltem fel és ragasztottam bele. A filcre ragasztottam aztán a mágnest. Végül lefestettem az egészet arannyal. Két réteget kentem rá, nagyon szép csillogó, fenszi raptor lett belőle.

A videóban pedig lépésről-lépésre megmutatom, mit és hogyan kell.

diy dino hack magnet fridgemagnet youtube arany ragasztó mágnes kitchen

diy dino hack magnet fridgemagnet youtube arany ragasztó mágnes kitchen

diy dino hack magnet fridgemagnet youtube arany ragasztó mágnes kitchen

Tovább

Tüskés szépség

Ma ünnepeltük Brigi nővérem névnapját apukámékkal. Munka után át is bicikliztünk Tomival hozzájuk, táskámban a meglepivel, amit Brigi kért tőlem. Azt mondta: Kati, csinálj valamit!- Sokat sajnos nem segített ezzel, már rég csináltam bármit is, de hát ha ezt kérte... :)
Elmentem a hobby boltba, előtte azért egy pár bizsus boltot megnéztem, csak hogy inspirálódjak. Brigi szereti az arany színt is, a most divatos nagy karikás láncokat, tüskés-szegecses dolgokat (legalább is ahogy én észre vettem). Vettem kis arany tüskéket-szegecseket, egy téglalap alakú medál alapot, gipszet, láncot, fülbevaló alapot, mágneses kapcsot.


Hozzá is kezdtem az összeállításához. A medál alapot megtöltöttem arany színnel összekevert gipsszel, amibe állítottam az arany színű tüskéket (amolyan mozaik jellegként). Miután kissé megszáradt a gipsz, lekentem egy kis arany festékkel, aztán jött a fülbevaló.



 A fülbevalónak való tüskék belsejét megtöltöttem szintén gipsszel, amibe beleállítottam a fém alkatrészt. Így szárítottam ki, jól összenőttek a részek, biztos nem esnek majd szét, amikor ki-be teszi a fülébe.
Azért felpróbáltam én is :) :$  csak a kíváncsiság kedvéért, hogy minden működik-e.

Igen, működik! :)

De hát be is kell csomagolni! Nna. Mostanában kicsit felhalmoztam a WC-papír gurigákat, szóval az lett az alapja (hadd fogyjon!). Arannyal lefestettem azt is, külső részére applikáltam a szettet, belülre pedig Ferrero Rocher-t rejtettem (az is arany! :)) majd arany szalaggal kötöttem át.



Nagyon boldog névnapot Brigi! Nagy szeretettel csináltam ezeket Neked!!! :) <3


Tovább

All about redkatie

blogavatar

Ezen az oldalon fenn áll annak a veszélye, hogy kreativitás illetve pozitív gondolkodás fertőz! Itt minden DIY és nem azért, mert olcsó, hanem mert LEHETSÉGES! HACK THE LIFE PEOPLE!