diy spa fürdő lush barkács ajándék karácsony valentin

 Ez az ötlet karácsonyi ajándéknak készült Tominak. Velem ellentétben Ő imád lubickolni, órákig áztatni megfáradt testét, közben megnéz egy filmet, játszik a telefonján vagy éppen valami jó könyvet olvas. Én inkább amolyan zuhany alatti életfilozófus típus vagyok.

diy spa fürdő lush barkács ajándék karácsony valentin

Szóval gondoltam meglepem egy kádtálcával -de komolyan mondom a Butlers-en kívül sehol sem lehet kapni, ott is csak olyat, ami inkább néz ki mosogató melletti edényszárítónak... - így hát nekiláttam a dolognak és ellátogattam az OBI-ba, hogy megvegyem a szükséges eszközöket.

Már nagyon régóta nem írtam egy bejegyzést sem. Ez annak köszönhető, hogy a nyáron valami hihetelen dolog történt az életemben: életet adtam a kisfiamnak, Leventének. Körülbelül egy éve tudtam meg, hogy kisbabát várunk Tomival. Szóval most majd várható lesz legalább egy babás poszt, terhességről, kórházi élményekről, magáról a mini életkéről.

Na de térjünk vissza a tárgyra. Ez a projekt nagy szerencsémre LVL1 nehézségi szintűre sikeredett, így nem kellett sokáig nélkülöznie a bébinek. A legnehezebb dolog az volt, hogy a Tomi tudtán kívül elmenjek az OBI-ba megvenni a hozzávalókat. Ja, hogy egy négy hónapos babával autó nélkül a 13.kerületből a Soroksári úti Obiba akarsz menni? Sok sikert hozzá. De végül lett segítségem és kihasználtam a rokonság jószívűségét, leadtam megőrzésre a vásárlás idejére.

A következő dolgokat vettem meg: Faanyagragasztó, csiszolópapír 40/80/120, szög,  faimpregnáló szerecset.

A faanyagot méretre vágattam a lapszabászaton, ráadásul tök INGYEN, pedig a vágások darabja kb 150ft lett volna, de a férfi, aki ott vágta a fát semmit sem kért érte (MIK VANNAK...). Így tehát lett 3db 60cm, 2db 24cm, és 1db 10cm-es darabom + egy kis felesleg, ami megmaradt a 3 méterből.

A következő videóban megmutatom, lépésről lépésre, hogyan készítettem el.