Ma ünnepeltük Brigi nővérem névnapját apukámékkal. Munka után át is bicikliztünk Tomival hozzájuk, táskámban a meglepivel, amit Brigi kért tőlem. Azt mondta: Kati, csinálj valamit!- Sokat sajnos nem segített ezzel, már rég csináltam bármit is, de hát ha ezt kérte... :)
Elmentem a hobby boltba, előtte azért egy pár bizsus boltot megnéztem, csak hogy inspirálódjak. Brigi szereti az arany színt is, a most divatos nagy karikás láncokat, tüskés-szegecses dolgokat (legalább is ahogy én észre vettem). Vettem kis arany tüskéket-szegecseket, egy téglalap alakú medál alapot, gipszet, láncot, fülbevaló alapot, mágneses kapcsot.


Hozzá is kezdtem az összeállításához. A medál alapot megtöltöttem arany színnel összekevert gipsszel, amibe állítottam az arany színű tüskéket (amolyan mozaik jellegként). Miután kissé megszáradt a gipsz, lekentem egy kis arany festékkel, aztán jött a fülbevaló.



 A fülbevalónak való tüskék belsejét megtöltöttem szintén gipsszel, amibe beleállítottam a fém alkatrészt. Így szárítottam ki, jól összenőttek a részek, biztos nem esnek majd szét, amikor ki-be teszi a fülébe.
Azért felpróbáltam én is :) :$  csak a kíváncsiság kedvéért, hogy minden működik-e.

Igen, működik! :)

De hát be is kell csomagolni! Nna. Mostanában kicsit felhalmoztam a WC-papír gurigákat, szóval az lett az alapja (hadd fogyjon!). Arannyal lefestettem azt is, külső részére applikáltam a szettet, belülre pedig Ferrero Rocher-t rejtettem (az is arany! :)) majd arany szalaggal kötöttem át.



Nagyon boldog névnapot Brigi! Nagy szeretettel csináltam ezeket Neked!!! :) <3